Hey horeca topper! Heb jij te weinig inspiratie voor je social media posts? Maar wil je wel meer likes, volgers en meer klanten?

Dan is de Social Media Kit: Horeca dé oplossing!

Krijg toegang tot 80 kant en klare social media posts die de betrokkenheid vergroten.

De sjablonen zijn getest en geoptimaliseerd om jouw social media accounts te laten groeien., Ze zijn volledig en eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl. Met deze 80 sjablonen heb je voor ruim een half jaar 3x in de week een originele post. 

Social Media Kit: Horeca nu voor €29,- (in plaats van €89) ex btw

Bespaar tijd en gebruik deze 80 kant en klare templates. Volledig via Canva aan te passen naar je eigen huisstijl, gebruik eventueel je eigen teksten en kleuren. Hoe handig is dat?

Herken je dit?

Bouw aan je merk, krijg meer volgers en stimuleer meer betrokkenheid!

iPhone XS Mockups by Asylab

Bespaar tijd

Start direct met het posten van tips, vragen, lijstjes en inspirerende quotes. Wij hebben de posts al voor je gemaakt, jij hoeft ze alleen nog maar in te plannen.

Alle templates zijn eenvoudig aan te passen of te bewerken in Canva. Je kunt zowel tekst als layout en kleuren met een paar klikken wijzigen.

Veel gestelde vragen

Je opent de templates in Canva, past ze eventueel aan en plaatst ze dan op Facebook en/of Instagram.

Binnen 5 minuten na aanschaf ontvang je ze in je inbox.

Je hebt altijd toegang tot het aangeschafte materiaal. 

Als je nog niet structureel berichten post, ga je direct resultaat zien. Is je account al wat groter (veel volgers) dan zal je minder snel de verschillen zien.

Geen probleem. We bieden een 14-dagen niet goed geld terug garantie. Stuur even een e-mail naar info@creadiva.nl en dan maken we het bedrag terug naar je over. 

© 2023
CreaDiva | Creative Solutionz

Informatie

Bogerd 21

4143 CK Leerdam

KvK 11048759

Follow Me