Case

Bianca van Leeuwen is psycholoog, adviseur, opleider, coach en spreker. Haar unieke kijk op gedrag in organisaties en de daarop gebaseerde trainingen, organisatieadviezen en lezingen geven haar een eigen unieke status in het systemische transitiemanagement. Half 2020 besloot zij, na ruim 8 jaar eigenaar te zijn geweest van Plan B – opleidingsinstituut en consultency, zichzelf te gaan presenteren als “merk”.

De missie van Bianca is veranderingen in organisatie makkelijk maken. Zij houdt van warme “stevige” kleuren en met haar Rotterdamse roots is zij recht door zee en zeer helder. De opdracht was dan ook dat de huisstijl vrouwelijk, stijlvol en helder moest zijn. Deze eigenschappen zijn in alle uitingen doorgevoerd. Herkenbaar én persoonlijk.

Werkboeken tbv online trainingen

Technische bouw (WordPress) – Webdesign – inrichten online academy

© 2023
CreaDiva | Creative Solutionz

Informatie

Bogerd 21

4143 CK Leerdam

KvK 11048759

Follow Me