Case

Honden Uitlaat Service Leerdam is een kleinschalige gediplomeerd Honden Uitlaat Service in Leerdam en verzorgt op maat gemaakte groepswandelingen (max. 8 honden) en individuele wandelingen.​ HUS Leerdam is een eenmansbedrijf, opgericht in 2020 door Ineke Hartman-Dekker. Zij is trotse eigenaresse van een eigenwijze, energieke teckel en heeft in 2019 de opleiding voor gediplomeerd Honden Uitlaatservice aan de Martin Gaus academie afgerond.

Wij werden gevraagd om een logo en huisstijl met een frisse uitstraling te ontwikkelen. De frisse kleur groen refereert aan het buitenleven en de kwispelstaart aan het plezier wat mens en dier daaraan beleven. De huisstijl is doorgevoerd in de bedrijfskleding, autobelettering en de website die tevens door ons ontworpen en gebouwd is.

Webdesign

Belettering

© 2023
CreaDiva | Creative Solutionz

Informatie

Bogerd 21

4143 CK Leerdam

KvK 11048759

Follow Me