Case

Afternet.nl: is een elektronica winkel en officieel Nederlandse dealer van alle bekende merken. .

Voor het 10 jarig bestaan van Afternet ontwikkelden wij een aanbiedingsfolder. De zogenaamde jubileumweken waarbij men ruim 4 weken lang kon profiteren van enorme jubileumknallers. Daarnaast kreeg de klant bij iedere aankoop een kras&win kaart waarmee zij direct hun aankoopbedrag konden terugwinnen.

Verder verzorgen wij de maandelijkse advertenties, POS materialen en Social Media (campagnes). De communicatie heeft altijd een stukje humor in zich of een knipoog naar de actualiteit. Daarbij geven we het gezicht van de winkel Janny een wekelijks podium op de social media kanalen dmv De tip van Janny.

Jubileum aanbiedingsfolder huis-aan-huis

Kras en win actie

Posters en POS materiaal

© 2023
CreaDiva | Creative Solutionz

Informatie

Bogerd 21

4143 CK Leerdam

KvK 11048759

Follow Me