Fotografie

Van idee tot beeld

Iedereen heeft foto’s nodig. Voor offline media zoals folders en brochures en natuurlijk voor online uitingen zoals Instagram Facebook, LinkedIn en Twitter. Maar ook voor je eigen website of blog. Foto's vertellen namelijk een verhaal en bepalen je uitstraling, van je bedrijf, product en jou als persoon. 1 beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Met onze bedrijfsfotografie, evenementenfotografie, productfotografie en zakelijke portretfotografie komen we een heel eind. Wil je het allemaal nog dynamischer? We maken ook bedrijfsfilms, promotievideo's en aftermovies. Kijk hiervoor bij video's

Concept

Succesvolle fotografie valt of staat met een goed concept. Alles wat jij belangrijk vindt zullen we verwerken in het concept.  We zorgen ervoor dat jouw merk/product, bedrijf of jijzelf als beste naar voren komt. Hiervoor maken we desgewenst eerst een moodboard.

Voorbereiding

Bij de wat grotere projecten wordt er een draaiboek opgesteld, modellen geselecteerd, visagisten en stylisten geboekt, props en rekwisieten geregeld, locaties bekeken, en soms extra foto-apparatuur ingehuurd. Uiteraard houden we bij dit alles goed jouw budget in de gaten, die is natuurlijk niet oneindig :)

Fotografie

Na alle voorbereiding kan de fotograaf fysiek aan het werk. De fotograaf beschikt over professioneel foto-apparatuur, soms wordt er extra apparatuur ingehuurd maar er wordt ook met de iphone gefotografeerd (of gefilmd).

Foto bewerking

De foto’s zijn gemaakt, het concept is duidelijk. Nu gaat het om de afwerking. We maken m.b.v. van oa Adobe Photoshop en Lightroom de perfecte foto's in de juiste sfeer/uitstraling.

Creatief, professioneel en een tikkeltje eigenwijs

Onze creatieve en tikkeltje eigenwijze aanpak zorgt voor de meest verrassende foto's die jouw communicatie versterkt en je doelgroep zal aanspreken. We denken met jou mee en gieten alles in een mooi concept. Of het nou voor social media of voor een brochure/folder moet zijn, onze fotograaf maakt er altijd wat moois van.